Apartman ČOKOLADA Grejanje
Apartman Čokolada, se nalazi blizu hotela Sunce i parka Banjica na pet minuta od centra grada, na drugom spratu. Apartman je KLIMATIZOVAN, sadrži dve spavaće sobe, dvevni boravak, opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu i dvorište sa parkingom. Apartman je NOV!!! Apartman u zimskim mesecima ima parno GREJANJE.
Apartman "Andjela" /Klima/Internet/GREJANJE
Apartman "Andjela" se nalazi na drugom spratu porodične kuće Nikodijević u ulici Nikole pašića 46. Pogodan je za četvoročlanu porodicu. Apartman poseduje centralno grejanje. KLIMATIZOVAN
Apartman "Sokograd 2"/Grejanje
Apartman Sokograd 2 se nalazi 100m od centra i sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem + običan lezaj, dnevni boravak sa kaučem na rasklapanje, kablovsku tv, kuhinju sa posudjem i trpezariju. Apartman je u prizemlju i ima lepu terasu. Parking obezbedjen u dvoristu. BESPLATAN INTERNET
Apartman "Mango" - dvokrevetni / GREJANJE
Apartman Mango se nalazi u prizemlju porodične kuće Nikodijević u ulici Nikole Pašića 46. Apartman je dvokrevetni i ima prelepu terasu.
Apartman "Sokograd 1"/ GREJANJE
Apartman Sokograd 1 se nalazi na visokom prizemlju u posebnoj zgradi sa dva apartmana. Sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem i jednim običnim krevetom, kupatilo, dnevni boravak sa KTV, full kuhinju sa trpezarijom i parking za auto. Apartman je klimatizovan i pokriven wireless internetom.
Apartman "Lepterija" /dve spavaće sobe/ Klimatizovan
Apartman LEPTERIJA nalazi se u centru Sokobanje, na drugom spratu porodične kuće. Apartman je klimatizovan, pokriven wireless internetom i KTV-om. Sadrži: dve spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje, terasu, balkon i kupatilo. Parking za auto je obezbedjen.
Studio ORANŽ / GREJANJE
Apartman (Studio) ORANŽ se nalazi na drugom spratu porodične kuće Nikodijević i pogodan je za porodicu sa malom decom. Studio ima i centralno grejanje.
Apartman "SB"
Apartman "SB" se nalazi u porodičnoj kući u prizemlju i nov je. Apartman poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo, dnevni boravak sa GROFOM za spavanje, kuhinju, tprezariju i dva tv.
Vila Aleksandra
Vila Aleksandra se nalazi u ulici Ozrenska br.4 preko puta česme Ljube Didića prema Ozrenu. Od centra je udaljena oko stotinak metara, poseduje svoj parking, grejanje, 8 smeštajne apartmanske jedinice od kojih su dva apartmana i 6 studia.
Vila Aleksandra 2
Vila Aleksandra 2 se nalazi u ulici Milutina Pejovića br.4 na pola puta od centra Sokobanje prema hotelu Banjica.
Apartmani Dr. Gaša
Apartmani DR-Gaša se nalazi u ulici Nikole Pašića 50. Smeštaj sadrži tri apartmana i jedan studio. U cenu smeštaja je uračunat i besplatan savet lekara Dr.Gaše kao i nadgledanje pacijenata.
Apartman Bogdanović Sokobanja
Apartman Bogdanović se nalazi u strogom centru Sokobanje pored gradskog centralnog parka. Apartman Bogdanović se nalazi na prvom spratu, Klimatizovan je i ima terasu.
Apartman STEFAN 1
Apartman STEFAN 1 se nalazi na 200 metara od centra Sokobanje na prvom spratu novoizgradjene stambene zgrade.
Apartman STEFAN 2
Apartman STEFAN 2 se nalazi na 200 metara od centra Sokobanje na prvom spratu novoizgradjene stambene zgrade.
Apartman Krstić
Apartman Krstić se nalazi na 200 metara od centra Sokobanje i oko 300 metara od AKVA PARKA. Apartman je na prvom spratu porodične kuće i veličine je 100m2. Pogodan za dve porodice jer poseduje tri spavaće sobe, veliki dnevni boravak, terasu, dvorište i parking.
Apartmani Rada
Apartmani Rada se nalaze u mirnom delu Sokobanje, na 400 metara od centra grada i 20 metara od sportskih terena hotela ''Zdravljak'' i autobuske stanice. Objekat poseduje 7 apartmana i 2 sobe koji su kategorisani sa 4 zvezdice, što potvrdjuje njihov kvalitet. Za naše goste obezbedjen je parking prostor. Sa željom da nas posetite, i provedete odmor u Sokobanji, pogledajte kako izgledaju naši apartmani. Očekujemo Vaš poziv!
Apartmani Nikolić
Apartmani Nikolić su novoizgradjeni objekat u Sokobanji i predstavlja idealno mesto za Vaš odmor. Nalazi se u jednom od najmirnijih delova Sokobanje, na sunčanoj obali reke Moravice. -dobitnik priznanja za 2008.god. u akciji BIRAMO NAJBOLJE u kategoriji"PRIVATNI STANODAVAC"-dobitnik ZLATNE MEDALJE na 42. i 43.medjunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu za najkvalitetniji privatni aparmantski smestaj za 2009. i 2010 godinu
Apartman MARIKA - AKVA PARK Sokobanja
Apartman Marika se nalazi u Sokobanji, ulici Bata Noleta 23, na spratu porodične kuće Cvetković i pogodan je za četiri do šest osoba, 120m2 . Od Akva Parka je udaljen manje od 100 metara.
Apartman Marinković Sokobanja
Apartman Marinković se nalazi u prizemlju stambene zgrade na 1minut hoda od sokobanjske promenade. Pogodan je za boravak četvoročlane porodice, a svojom opremljenosšću  nudi poseban komfor i prijatanu atmosferu.
Apartman JASMIN / KLIMATIZOVAN
Apartman Jasmin se nalazi u porodičnoj kući Kostić na prvom spratu i veličine je oko 40m2. Apartman je Klimatizovan i pogodan je za četiri odrasle osobe.
Apartman "MIMI LUX" EXTRA ponuda
Apartman Mimi Lux se nalazi blizu Doma zdravlja na nepunih 100 metara od centra (promenade). Pogodan je za 5 osoba.
Apartmani Lukić Sokobanja
Apartmani Lukić se nalazi u mirnom delu Sokobanje u blizini wellness centra Soko Terme i na petnaestak minuta od centra grada. U sklopu vile su tri studia i jedan apartman. Vila je pokrivena wireless internetom a u prostranom dvorištu imate na raspolaganju bazen, etno kutak sa mestom za roštiljanje.
Apartman "Dinić"-dve spavaće sobe
Apartman "Dinić" se nalazi na prvom spratu porodične kuće u blizini Doma zdravlja na tri minuta do centra odnosno promenade. Apartman poseduje dve spavaće sobe, kupatilo, veliki dnevni boravak sa kablovskom TV, kuhinju sa trpezarijom, dve terase, veliku baštu za sedenje i roštiljanje, parking za automobil i u zimskim danima parno grejanje.
Apartman "OLIMP" - centar
Apartman Olimp se nalazi u strogom centru Sokobanje na trećem spratu stambene zgrade preko puta pošte.
Apartman "Jovana"
Apartman se nalazi u stambenoj zgradi (četvrti sprat), 5 minuta od centra grada i 3 minuta od Borića. Veličine je 60m2. Sastoji se od spavaće sobe sa dva ležaja, dnevnog boravka sa trosedom i foteljama, TV, kuhinja, kupatilo i terasa.
Apartman "Jasna 2"
Apartman "Jasna 2" se nalazi na nepunih 50 metara od Doma zdravlja i 150 metara od mermernog šetališta (centra) Sokobanje.
Apartman "Gaga"
Apartman "Gaga" se nalazi na 50 metara od centra promenade.
Apartman "Dimitrijević" trokrevetni
Apartman "Dimitrijević" se nalazi na sto metara od autobuske stanice i od sokobanjskog mermernog šetališta.
Smeštaj "Biba"
Smeštaj "Biba" poseduje jedna apartman i dva studija. Apartman i studio Biba 2 se nalaze u porodičnoj kući koja je u blizini hotela Sunce, a studio "Biba" se nalazi u strogom centru Sokobanje.
Apartman "Bošković" - dve spavaće sobe
Apartman Bošković se nalazi u poznatom sokobanjskom parku "Borići" pored specijalne bolnice "Sokobanja". Apartman je od centra udaljen oko 400m.
Apartman "ŽIŽA" - EXTRA PONUDA -KLIMA
Apartman Žiža se nalazi u strogom centru na drugom spratu stambene zgrade. Apartman je veličine 70m2.
Apartman Bošković 2 / dvokrevetni
Studio Apartman Bošković 2 se nalazi u centru Sokobanje kod Doma zdravlja.
Apartman "Djokić"
Apartman Djokić se nalazi preko puta Doma zdravlja na 70m od centra u stambenoj zgradi na četvrtom spratu i poseduje: spavaću sobu sa francuskim ležajem, kuhinju, dnevni boravak sa KTV, i trosedom na razvlačenje za spavanje. Klimatizovan je i ima parking za auto.
Apartman "Canić"
Apartman se nalazi u skoro izgrađenoj zgradi, u centru Sokobanje, u neposredenoj blizini pošte i mermernog šetališta.
Apartman "Zoka"
Apartman se nalazi na 1 minut do centra. Na drugom je spratu i sadrži:dve spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa grofom na razvlačenje, kuhinju sa trpezarijom, KTV, parking........
Apartman "Djole" - dvokrevetni sa KLIMOM
Apartman "Djole" se nalazi na 5 minuta hoda od centra Sokobanje iznad Doma zdravlja ka Borićima. Apartman sadrži spavaću sobu sa dva ležaja, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, KTV, kupatilo i terasu. Apartman je u predivnom mirnom i tihom kraju Sokobanje i potpuno je nov.
Apartman "Pejović"
Apartman "Pejović" se nalazi u ulici Nikole Pašića u najlepšem kraju Sokobanje na nepunih 100m od centra.
Apartman "Jasna"
Apartman "Jasna" se nalazi u blizini Doma zdravlja na nepunih 150m od centra Sokobanje.
Apartman "Akva park" - dve spavaće sobe
Apartman Akva park se nalazi na 100 metara od Akva parka i kompleksa otvorenih bazena u Sokobanji.
Apartman "Cvija" 100m od AKVA PARKA
Apartman "Cvija" se nalazi na 100 metara od akva parka na Podini i oko 400 m. od centra Sokobanje. Apartman je pogodan za boravak četvoročlane porodice i veličine je 40m2 , nalazi se u prizemlju.
Apartman "Klasanović 1" u Sokobanji
Apartmani "Klasanović 1" nalaze se u centru Sokobanje, u ulici Nikole Pašića br.11 Ulica Nikole Pašića je paralelna mermernom šetalištu - promenadi. Od apartmana do centra vas deli 5 minuta, odnosno oko 100m.
Apartman "Klasanović 2" u Sokobanji
Apartman "Klasanović" broj 2 nalazi se u prizemlju porodičnog doma Klasanovića u Sokobanji.
Apartman "Jasna" -trosobni sa grejanjem
Apartman "Jasna" se nalazi na 100 metara od centra Sokobanje u blizini Doma zdravlja.
Apartmani "Kaskade"
Apartmani KASKADE se nalaze u novoizgradjenoj vili Panonija i u neposrednoj blizini restorana KASKADE Sokobanja
Apartman "Lipa"
Apartman Lipa se nalazi u najlepšem delu Sokobanje na pola puta od centra ka hotelu Banjica.
Apartman "Borići"
Apartman se nalazi u poznatom sokobanjskom parku Borići pored specijalne bolnice Sokobanja. Udaljen je 400m od centra Sokobanje i glavnog šetališta. Apartman Borići pruža vam udobnost vlastitog doma. To je jedini smeštaj u našoj ponudi i zbog toga su vam mir i tišina zagarantovani.
Vila "Andreea" - apartman 1
Vila "Andrea" apartman 1 se nalazi u ulici Nikole Pašića broj 38. Apartman je klimatizovan.
Apartman "IVA"
Apartman "IVA" se nalazi u ulici Nikole Pašića na stotinak metara od centra Sokobanje (promenade).
Apartman "Mišljenović - Narandžasti" - trokrevetni
Apartman "Mišljenović - Narandžasti" se nalazi u strogom centru Sokobanje iza hotela park na mermernom šetalištu.
Apartman "Milica" - vila Maksimović
Apartman "Milica" u vili Maksimović se nalazi na nepunih 500 metara od centra u prelepom i mirnom delu Sokobanje.
Apartman "Anja" - vila Maksimović
Apartman "Anja" u vili Maksimović se nalazi na nepunih 500 metara od centra u prelepom i mirnom delu Sokobanje.
Vila "Andreea" - apartman 2
Vila "Andrea" apartman 2 se nalazi u ulici Nikole Pašića broj 38. Apartman je klimatizovan.
Apartman "WAVE" - Klimatizovan
Apartman "Wave" se je luksuzni apartman i sadrži sve za maksimalni užitak u Sokobanji.
Apartman Marijana/CG grejanje
Apartman Marijana se nalazi u centru Sokobanje i pogodan je za tri odrasle osobe. Apartman ima centralno grejanje.
Apartman MARIJANA 1 / CG grejanje
Apartman Marijana se nalazi u centru Sokobanje i pogodan je za boravak tročlane porodice. Apartman poseduje centralno grejanje.
Apartman "Milena"
Apartman "Milena" se nalazi u centru Sokobanje kod glavne pošte u zgradi na trećem spratu.
Apartman "Milojević"
Apartman "Milojević" se nalazi na nepunih 150m od strogog centra u najlepšem delu banje pod Ozrenom Sokobanje. Apartman je sagradjen 2010 godine i poseduje sve za prijatan boravak u Sokobanji. Apartman ima lepo uredjeno dvorište za decu i idealan je za porodicu sa malom decom. Parking za automobil je obezbedjen.
Apartman "Sanja 1"
Apartman "Sanja 1" se nalazi u prelepom kraju Sokobanje u blizini Doma zdravlja i AKVA PARKA.
Apartman "Wave 2" četvorokrevetni
Apartman "Wave 2" se nalazi na minut do centra Sokobanje.
Apartman KONAK - CENTAR
Apartman Konak se nalazi u centru Sokobanje na 30 metara od šetališta, odmah iza Miloševog Konaka. Apartman je prizemna kuća koje lepo i sa ukusom uredjena i može biti za dve porodice ili za jednu veću, pogotova sa malom decom jer apartman ima prelepo dvorište.
Apartman "Milovanović 2" četvorokrevetni
Apartman "Milovanović 2" četvorokrevetni se nalazi 300m od centra grada u najlepšem delu Sokobanje u ulici breza između Borića i Čuke.
Apartman "Milovanović 3" četvorokrevetni
Apartman "Milovanović 2" četvorokrevetni se nalazi 300m od centra grada u najlepšem delu Sokobanje u ulici breza između Borića i Čuke
Apartman "Milovanović 7" dvokrevetni
Apartman "Milovanović 7" dvokrevetni se nalazi 300m od centra grada u najlepšem delu Sokobanje u ulici breza između Borića i Čuke.
Vila Mirković Apartman
Vila Mirković se nalazi blizu centra prekoputa hotela Sunce. Vila je nova i sadrži 5 studia i jedan apartman.
Apartman "Stevanović" - trokrevetni
apartman "Stevanović" se nalazi na I spratu porodične kuće, u centru Sokobanje, na oko 50m od mermernog šetališta.
Apartman "Marina" u centru Sokobanje
Apartman "Marina" se nalazi na prvom spratu zgrade pored pošte u Sokobanji na 40 metara od mermernog šetališta.
Apartman "Anita"
Apartman "Anita" se nalazi u najlepšem i najmirnijem kraju Sokobanje na putu prema hotelu Banjica.
Apartman "Anita 2"
Apartman "Anita 2" se nalazi na nekih 300m od centra Sokobanje u mirnom i predivnom kraju banje.
Apartman "Vučković" trokrevtni
Apartman "Vučković" se nalazi u najlepšem i najmirnijem kraju Sokobanje na nepunih 5 minuta do centra.
Apartman "Jevro"
Apartman "Jevro" se nalazi na 3 min od mermernog šetalista u blizini Doma zdravlja na trećem spratu u stambenoj zgradi.
Apartman "Una" - za zaljubljene
Apartman Una je specifičan po svom položaju, okružen šumom sa predivnim pogledom na panoramu Sokobanje i planinu Rtanj. Od centra je udaljen oko 150 metara.
Apartman "Najdić"
Apartman "Najdić" se nalazi u porodičnoj kući u najlepšem i najmirnijem kraju Sokobanje. Izdaje se i zimi (ima centralnog grejanja). Ovo je trosoban apartman sa dnevnim boravkom, 2 spavaće sobe, kuhinjom i kupatilom.
Apartman "Čokić 1"
Apartman Čokic 1 se nalazi u porodičnoj kući sa zasebnim ulazom. Udaljen je dva minuta od glavnog šetališta u blizini škole i crkve. Kao jednu od prednosti navodimo i blizinu borove šume (borići).
Apartman "Čokić 2"
Apartman Čokić 2 se nalazi u stambenoj zgradi na drugom spratu, u blizini pošte. Udaljen je 50m od glavnog šetališta.
Apartman "Čokić 3"
Apartman Čokic 3 se nalazi u stambenoj zgradi na prvom spratu, kao i Apartman Čokic 2 (apartmani 2 i 3 se nalaze u istoj zgradi). Udaljene je dva minuta od glavnog šetališta.
Smeštaj "Hadžipavlović"
Smeštaj "Hadžipavlović" se nalazi u strogom centru Sokobanje. Smeštaj sadrži tri studia i jedan apartman.
Apartman "Niš" u Sokobanji
Apartman "Niš" se nalazi na početku parka Banjica i pogodan je za porodicu sa dvije male dece.
Apartman "Soko Park 1"
Apartman "Soko Park 1" se nalazi u strogom centru Sokobanje neposredno pored centralnog gradskog parka.
Apartman "Holiday 1"
Apartman Holiday 1 se nalazi u centru Sokobanje preko puta Doma zdravlja. Apartman je veličine 55m2 i pogodan je za četiri do šest osoba.
Apartman "Holiday 2"
Apartman Holiday 2 se nalazi u centru Sokobanje preko puta Doma zdravlja. Apartman je veličine 30m2 i pogodan je za četiri osobe.
Apartman Pazova Soko Banja
U novoizgradjenoj zgradi ,na drugom spratu,na samo 20m od gradskog setalista, nalazi se apartman "Pazova". On poseduje : spavacu sobu (sa francuskim lezajem), dnevni boravak (sa lezajem na razvlacenje), trpezariju, opremljenu kuhinju, kupatilo i terasu. Parking i garaza su obezbedjeni u prostoru zgrade.
Apartman "Naskovski 1"
Apartman se nalazi u ulici Sv. Save 62, u samom centru Sokobanje, preko puta najboljeg restorana u Sokobanji – restorana "Župan". Poseban ulaz. 150 m udaljen od parka „Banjica“.
Apartman "Naskovski 2"
Prijatan kutak u samom centru Sokobanje (100 m od mermernog šetališta). Idealno za boravak dece, kuća se nalazi pored prostranog dečijeg igrališta. Sobe su na severnoj i istočnoj strani, umerena hladovina i tokom avgusta meseca. Dva televizora sa kablovskom , Wireless internet, ultra komforan i prostran (90m2), korišćenje kuhinje, sopstveni parking, prostrano dvorište.
Apartmani Petković u centru
Apartmani Petković se nalaze u strogom centru Sokobanje sa prelepim uredjenim dvorištem i parkingom za automobil.
Apartman "Mišljenović - Zeleni" u Sokobanji
Apartman "Mišljenović - Zeleni" se nalazi u strogom centru Sokobanje iza hotela Park na mermernom šetalištu.
Apartman "Sava"
Apartman Sava se nalazi u strogom centru Sokobanje u zgradi na prvom spratu.
Apartman "Aleksandar" četvorokrevetni
Apartman Aleksandar se nalazi na III spratu stambene zgrade u ulici Nikole Pašića u Sokobanji.
Apartman "Hari"
Apartman Hari se nalazi u prelepoj ulici koju meštani Sokobanje zovu ulica Breza na 5 minuta od promenade.
Apartman BMV Sokobanja
Apartman BMV se nalazi u ulici Stevana Sremca, blizu parka Borići. Sadrži: dve spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu. Kuća je sa dvorištem, parking obezbedjen.
Apartman "Hari" 2
Apartman Hari 2 se nalazi u prelepoj ulici koju meštani Sokobanje zovu ulica Breza na 5 minuta od promenade.
Apartman Wave 3 Sokobanja
Apartman Wave 3 se nalazi pored Akva parka podina u Sokobanji. Apartman je pogodan za veću porodicu jer ima dve zasebne spavaće sobe. U okviru smeštaja imamo i parknig prostor u dvorištu.
Dom KRSTIĆA
Apartman se nalazi ispod centralnog gradskog parka u prizemlju porodične kuće.
Apartman "Maki"
Apartman „Maki“ se nalazi u prizemlju stanbene zgrade u centru Sokobanje, preko puta pošte.
Apartman MINIĆ četvorokrevetni
Poseduje: dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, terasu Dnevni boravak -  poseduje ležaj, TV sa kablovskom i T.A. peć ( u slučaju hladnih dana ) Spavaća soba -  bračni krevet i dodatni zasebni ležaj, garderober. Kuhinja -  šporet, frižder, trepezariski sto i komplet posuđe  Kupatilo -  komplet opremljeno. 
Vila DINKA u Sokobanji
Vila Dinka se nalazi u blizini wellness centra Soko Terme i sadrži 8 jednosobnih i 1 dvosoban apartman. Vila je potpuno nova i dobra je za odmor.
Apartmani ZONE
Apartmani ZONE se nalazi u centru Sokobanje,  
Apartman "Dragi" trosoban
Apartman "Dragi" se nalazi na početku ulice Milutina Pejovića Milutina Pejovića, blizu Didićeve česme na 120 metara od centra (šetališta) Sokobanje. Apartman je na prvom spratu, poseduje tri spavaće sobe i ima veliko uredjeno i ogradjeno dvorište i 4 parkinga.
Apartman DISIC
Apartman Disić se nalazi na oko 300 metara od centra Sokobanje i na 20 od wellness centra Sokoterme.
Apartman "ABBA" blizu Akva parka
Apartman "ABBA" se nalazi na 200 metara od Akva parka Podina u Sokobanji na prvom spratu porodične kuće u mirnim kraju Sokobanje.
Apartman "Maki 2"
Apartman Maki 2 se nalazi u naselju Carina na I spratu stambene zgrade.
Apartman "Mila"
Apartman "Mila" se nalazi u ulici Nikole Tesle u najlepšem kraju Sokobanje. Od centra banje i od Akvaparka je udaljen oko 5 minuta laganog hoda.
Apartman "Anica" - Četvorokrevetni NOVO EXTRA!!!
ANICA apartman se nalazi u najlepšem aprtmanskom naselju, u netaknutoj sokobanjskoj prirodi, između parka „Borići“ i parka „Šuma Čuka 2“ Apartman je na južnoj strani objekta, koji je sagrađen u ruži vetrova, a sam pogled na planinu Ozren umiruje čoveka od svakodnevnih stresova.
Apartmani Roshu
internet, smart TV, digital-tv, fen za kosu, podno grejanje...
Vila Marković-a
Vila Marković-a ima svoj parking a trenutno raspolaže sa devet smeštajnih apartmanskih jedinica. U ponudi su dva delux apartman koji mogu da prime do šest odraslih osoba i sedam trokrevetnih studia.