Apartman "Djokić"

Apartman Djokić se nalazi preko puta Doma zdravlja na 70m od centra u stambenoj zgradi na četvrtom spratu i poseduje: spavaću sobu sa francuskim ležajem, kuhinju, dnevni boravak sa KTV, i trosedom na razvlačenje za spavanje. Klimatizovan je i ima parking za auto.

SOKOBANJA - SOKO BANJA

Soko Banja je poznato banjsko, klimatsko i turističko mesto i smeštena je u podnožju šumovitog Ozrena i okružena sa još šest planina, od kojih je Rtanj najviša, (1560 m), u kotlini kroz koju protiče bistra i plahovita reka Moravica.

Sokobanja Apartmani

Banja ima oko 9000 stanovnika, a čitava opština sa još 25 sela, broji nešto preko 20.000 stanovnika. Privredni je, zdravstveni i turistički centar a turizam je pored poljoprivrede osnovna privredna grana. Zahvaljujući dobrim saobraćajnim vezama u Sokobanju se stiže asfaltnim putem gotovo iz svih pravaca Srbije. Od davnina poznata kao turistička destinacija banja pod Ozrenom sadrži sve elemente za formiranje i razvoj raznovrsne turističke ponude: termomineralne vode, idealnu nadmorsku visinu, netaknutu prirodu, bogatu kulturnu baštinu, sportske terene...

Soko banja smeštaj

Apartmani u Sokobanji se izdaju tokom čitave godine, a takodje imamo i turistički centar na usluzi non-stop. Turizam u Sokobanji je počeo da se razvija još pre 170 godina, tako da je Srbija dobila najlepšu turističku destinaciju u Evropi. Svojim posetiocima tokom cele godine na programu su bogate kulturno-zabavne i sportske manifestacije i zato je turisti rado posećuju i danas je jedno od najposećenijih turističkih mesta u Srbiji. Osim ponude smeštaja, na našem sajtu imate i veliki broj NEKRETNINA u Sokobanji na prodaju, tako da možete dobiti informaciju i cene nekretnina iz prve ruke direktno od vlasnika.

Apartmani Soko Banja

Godine, 2008. Organizacija za turizam, kulturu i sport je dobila dva odličja, dve nagrade: "Turistički" cvet za najposećenije turističko mesto do jula, 2008. godine i "Zlatnu medalju", na sajmu turizma u Novom Sadu, za kvalitet. Poštovani turisti, ponuda apartmana i dani provedeni u Sokobanji ostaju u nezaboravnom sećanju i kada-god poželite dodjite.

Smeštaj Soko Banja

Privatni smeštaj u Sokobanji iz godine u godinu beleži pozitivne rezultate što se tiče kvalitetne ponude. Takodje osim privatnog smeštaja, potencijalni gosti mogu da nadju i kvalitetan hotelski smeštaj, jer su neki od pojedinih hotela renovirali apartmane i sobe i sada mogu da se nose sa privatnicima. Hotel Moravica, Zdravljak, Banjica i hotel Sunce su prošle godine bili popunjeni baš upravo zbog obnovljenih smeštajnih kapaciteta i gosti hotela su bili zadovoljni.

Vidimo se u Sokobanji!

 

*Mapa Sokobanje

*Virtuelna šetnja kroz Sokobanju

*Virtualni plan grada 360 stepeni

*Geografski polozaj Sokobanje

*Auto karta do Sokobanje

*Pogled iz vazduha

*Satelitski snimak Sokobanje

*Prognoza vremena za Sokobanju


DOČEKAJTE NOVU 2015 GODINU U SOKOBANJU!!!

Veliko interesovanje za najludju noć u Sokobanji je već počelo, a kako samo dva hotela rade ...


Dočekajte Novu 2014.godinu u Sokobanji

Sokobanja se uveliko priprema za proslavu novogodišnjih i božićnih praznika. Cene aranžmana za ...


AKVA PARK :: KONCERT ALEKSANDRE RADOVIĆ

KONCERT ALEKSANDRE RADOVIĆ – CENA ULAZNICE 200 DINARA, ZA POSETIOCE AKVA PARKA BESPLATNO!!! ...


Proslava 8.marta u Sokobanji

Sokobanja i njeni ugostiteljski objekti spremno dočekuju proslavu 8.marta. Osim u hotelima, gde je ...


Turistička agencija Sokoinfo najbolji promoter Sokobanje u 2012!!!

Najbolji promoter Sokobanje u 2012 godini je bila Turistička agencija "SOKOINFO" iz Sokobanje. ...


Vikend u Sokobanji!!!

Provedite vikend u Sokobanji na čistom i svežem vazduhu. Ukoliko se odlučite da posetite ...