U hali 14 beogratskog sajma, u periodu od 26. februara do 1. marta biće organizovan 31.

Sajam u BGU hali 14 beogratskog sajma, u periodu od 26. februara do 1. marta biće organizovan 31. Medjunarodni sajam turizma, na kome kao i svake godine Sokobanja učestvuje na čelu sa Organizacijom za turizam, kulturu i sport..
Poslovni prostor koji je zakupila turistička organizacija Sokobaje je 77m2, a za samo uredjenje štanda projektant je prihvatio predloge učesnika sajma iz Sokobanje.
I ove godine pod istom zastavom nastupaju Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja, hoteli i Specijalna bolnica, tako da će sam naglasak biti kao i obično na zdravstveni turizam, kulturno nasledje, etno i seoski turizam, sportsko - rekreativni, manifestacioni, vikend turizam...
Ovakve manifestacije idu u prilog i sokobanjskim stanodavcima, jer je to za sada jedina prilika gde se mogu pokazati njihovi kapaciteti. Sama činjenica da je prošlogodišnji sajam Turizma posetilo skoro 50.000 posetilaca, govori o ozbiljnosti ovog projekta. Potencijalni turisti, gradjani i gosti Beograda moći će da se informišu o gotovo kompletnoj turističkoj ponudi Sokobanje, kao i na vreme da rezervišu letovanje ili odmor po najpovoljnijim uslovima.