eSokobanja.rs


Danas je u Sokobanji počela sa dvodnevnim radom, Prva konvencija Nacionalnog saveta potrošača Sr


   LOGO Saveta potrošačaDanas je u Sokobanji počela sa dvodnevnim radom, Prva konvencija Nacionalnog saveta potrošača Srbije. Konvenciji prisustvuju šetrdeset predstavnika Opštinskih odbora Saveza potrošača. iz mnogih mesta Srbije, čak i iz Sjenice.
     Goste je dočekao predsednik OO NSP Sokobanja, Saša Mihailović, a konvencija se odrzava pod pokroviteljstvom SO Sokobanja i predsednika opštine Dimitrija Lukića.
  Na ovoj, Prvoj konvenciji NSP Srbije, biće izabrani organi uprave i vodeći funkcioneri, a pored upoznavanja sa Statutom saveza, biće i razmatran Zakon o zaštiti potrošača Srbije.
  

 

 

 

 

   Saša MihailovićSaša Mihailović je pozdravio sve prisutne, naglasivši da Savez potrošača ima zapaženu ulogu i dugogodisšji rad u Sokobanji. Počeleo je svim gostima da se lepo osećaju u Sokobanji i da im ova dva dana rada i upoznavanja Sokobanje ostanu u nezaboravnom sećanju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  radno predsedništvo saveta potrošačaKonvenciju je otvorio koordinator Saveza, gospodin Toma Beker, iz Pančeva i u svojoj uvodnoj rečenici je izrazio posebnu zahvalnost predsedniku opštine Sokobanja, Dimitriju Lukiću i lokalnoj samoupravi.
  Sve odluke konvencije biće donešene i saopštene u nedelju, drugog dana rada i opširniji izveštaj tek sledi.