eSokobanja.rs


Dva sportska dogadjaja obeležila su današnju subotu u Sokobanji. Dve prvenstvene utakmice, jedna

Dva sportska dogadjaja obeležila su današnju subotu u Sokobanji. Dve prvenstvene utakmice, jedna fudbalska i druga odbojkaška, a ostvarenim rezultatima ne mogu svi biti zadovoljni. Ili mogu?
  Ozren FKFudbaleri FK OZREN, iz Sokobanje su na svom terenu, u 14. kolu, igrali nerešeno protiv FK KABLOVI, iz Zaječara i jesenji deo Pomoravsko-timočke zone po svemu sudeći završiće u donjem delu tabele. Zelenima sa Podine već odavno ne cvetaju ruže, a Ozrenski božur da i ne pominjemo! Istina bilo je volje igrača, Uprave kluba još i više, da se u ovoj utakmici ostvari pobeda i zima prezimi negde u sredini tabele. Ali kako to stvarnost ume da namesti: želje su jedno, a rezultati nešto sasvim drugo!
     Za razliku od fudbalera, odbojkaši OK OZREN, su slavili prvu pobedu, u 4. kolu, Medjuopštinske lige Zaječar, nakon dva uzastopna poraza u maleroznom taj-brejku. U prvom kolu lige sokobanjski odbojkaši su bili slobodni. Ovog putaodbojka petog seta nije bilo, jer su Ozrenci savladali protivnika, OK HAJDUK VELJKO, iz Negotina, rezultatom 3 : 1. Po setovima: 1) 25:16, 2) 25:19, 3) 22:25, za protivnika i 4) 25:20. Poslednji, četvrti set je doneo dosta uzbudjenja na terenu: domaći su se trudili da pobede, a gosti takodje, kako bi zavredili peti set. U drugom delu seta,  domaći su nadigrali protivnika i nadvisili ispred mreže i do kraja seta razlika u vodjstvu je bila pet poena u korist zeleno-belih. Trener OK OZRENA, Vladimir Cvetković, nije krio zadovoljstvo zbog pobede, igrači isto tako i kaže da će budući protivnici biti laka meta za sokobanjske odbojkaše.
     I mi se nadamo.