Sokobanjski turnir „Avgust u avgustu“,2009. godine proslavlja deset godina postojanja.

   Sokobanja avgust u Avgustu

Sokobanjski turnir „Avgust u avgustu“,2009. godine proslavlja deset godina postojanja.  Turniri će biti održani tokom celog avgusta meseca, a najviše interesovanja, izazvače turnir u basketu, u drugoj polovini avgusta.
Turnirom u odbojci i na pesku na terenu kod hotela "ZDRAVLJAK" Startuje se 7. avgusta, trajaće dva dana i prijave se primaju još danas na tel. 063/ 21-86-211. Kotizacija za ekipe je 500,oo dinara.    
Za sve učesnike i posetioce turnira biće priredjeno nekoliko manifestacija estradnog tipa, razonode radi, tako da će svakog dana trajanja turnira nastupati DJ-evi, služiće se pića, a završne večeri biće priredjena velika tehno žurka koja će potrajati do zore, saopštio nam je predsednik Organizaciono odbora AuA, Aleksandar Milojković.
 Ovu sportsku manifestaciju, za vreme trajanja, poseti od pet do sedam hiljada ljudi, a broj učesnika je stalno u porastu. Prošle godine kroz takmičenja na turniru prošlo je 500 sportista. Prijavljivanja se vrše od 5. do 14. avgusta, na više mesta u Sokobanji, uglavnom su to kafići, u OTKS Sokobanja, koja će ove godine najviše pomoći realizaciju turnira, zatim putem mobilnih telefona i preko interneta, (FACEBOOK) i gospodin Milojković poziva sportiste da se prijave za učešće na turniru.