„Sokoinfo“ nova turistička agencija u Sokobanji, počela je sa radom u ponedeljak, 1

Turisticka agencija Sokoinfo  „Sokoinfo“ nova  turistička agencija  u Sokobanji, počela je sa radom u ponedeljak, 18. aprila. Agencija stanodavcima nudi  nove i povoljnije uslove, sa ciljem da se ostvari dobra poslovna saradnja na obostrano   zadovoljstvo. Poslovna politika agencija  je da i van glavne turističke sezone popuni smeštajne kapacitete,  a posrednička provizija je minimalna kada stanodavci bez angažovanja agencije dovedu goste. U suprotnom slučaja, kada agencija rezerviše smeštaj provizija je nešto veća.

Prednost agencji daje i iternet prezentacija gde stanodavci mogu reklamirati svoje smeštajne kapacitete. U današnjem životu internet ima veliku ulogu u različitim sferama. Praksa pokazuje da se potencijalni gosti lakše odlučuju za kupovinu usluga kada su u prilici da sami vide ono što kupuju, a turistička agencja „Sokoinfo“ upravo to omogućava.

Agencija se nalazi u Tržnom centru u Sokobanji, ul. Karađorđeva bb/3, gde zainteresovani stanodavci mogu doći kako bi se detaljnije informisali o ponudi agencije.